Autóipari Forradalmi Változások

Megosztás, most...

Autóipari Forradalmi Változások  szeleit éljük, melyben igen nagy átrendezőesdések is jelen vannak.
Pl: az Audi 2025-ös stratégiájából látható, hogy egyre nagyobb szerepet szánnak a digitális szolgáltatásoknak, melyek az árbevételben is egyre nagyobb súlyt képviselnek majd.
A heti CARZ-First Trust Autóipari ETF alap most egyenlőre lefele kacsingat. De, az Audi koncepciója szerint az emberek egyre több időt fognak autóban tölteni, de egyre kevesebbet vezetéssel, így az autó egyfajta szolgáltatási térré alakul.
Például árbevételt remélnek az autóból folytatott vásárlásokból és az automata parkolási szolgáltatásokból is. Ezen túl az elektromos autóknak is egyre nagyobb szerepet szánnak, 2025-re már 800 ezer elektromos és hibrid gépjárművet szeretnének eladni.forrás-erste és etf tőzsde
A heti autóipari ETF alap árfolyamának alkulása, igen kritikus, ami további csökkenéseket vetít előre. Mivel a feljebb említett információk, azok hosszabb távra lehetnek érvényesek, mostanság inkább eladás jellemző. A CARZ ETF alap heti grafikonja is igen erőteljesen lefele tart, egy izgalmas letörés lehetősége felé.
Mely egy izgalmas beszállási lehetőséget is tartogat magában, az átrendeződés után, mely időpontja igen képlékeny!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »
Tovább az eszköztárra