Ausztrál Pénzügyi Túlsúly

ETFmustang
Megosztás, most...

ausztrál pénzügyi túlsúlyAusztrál Pénzügyi Túlsúly.
Ausztrál Pénzügyi Túlsúly jellemzi az EPP-MSCI Fejlett Óceáni Japán cégek nélküli ETF alapját. Az Ausztrál Pénzügyi Túlsúly szépen mutatja a térség mostani helyzetét.
Ami az elkövetkező hetekben némi javulást sejtet és hordoz magában árfolyam emelkedés tekintetében biztosan. Ebben az ETF alapban 146 ausztrál, hong kongi, szingapúri és új-zélandi céget találsz. Azonban pénzügyi oldalról, ahogy a cím is mutatja 56%-os pénzügyi túlsúly jellemzi ezt az alapot.
Érdekesség képen a top 5 a következő: Commonwealth Bank, AIA Group, Westpac Banking, Australia and New Zealand Ban és a National Australia Bank. Ez is jól példázza, hogy milyen domináns az ausztrál pénzügyi rendszer jelenléte.
A heti grafikon nagyon szépen mutatja, hogy az Ausztrál Pénzügyi Túlsúly emelkedést jelez előre a ferde piros ellenállás vonalába. Természetesen az előtte vízszintesen húzódó szintek döntőek lehetnek az emelkedés tekintetében. Főleg az első piros ellenállás 44,6 $-os árfolyamnál, mivel anno ez volt a kitörési szint. Fontos lehet az emelkedés tekintetében! Így egyenlőre azt mutatja az Ausztrál Pénzügyi Túlsúly, hogy emelkedésre lehet számítani eme térségben. Tehát ahogy a múlt napokban lehetett tapasztalni, a nagyobb beszakadást követő emelkedéseket az ázsiai indexeknél, úgy ez most a héten is folytatódhat. 

epp-msci pacific ex japan 2015.07.13. Heti


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Gyenge Olajnyomás

Megosztás, most...Gyenge Olajnyomás.Gyenge Olajnyomás jelmezi az IYE-iShares DJ USA Energetikai ETF alap árfolyamát. Természetesen ehhez, hogy ilyen gyenge olajnyomás jellemzi az ETF alapot, nagyban hozzájárul az olaj árfolyama. Továbbá az a tény hogy az Exxon Mobil […]

Translation »