Tovább az eszköztárra

Aranypiaci Emelkedési Lehetőségek Kérdőjelei

ETFmustang
Megosztás, most...

Aranypiaci Emelkedési Lehetőségek Kérdőjelei.
Mivel  a havi GLD-SPDR Arany ETF alap vételbe mutat.
De mi is van az arany piacán: az arany stagnált ma reggel, ugyanis 7 éves mélypontra erősödött a dollár a főbb devizákkal szemben, ami megfogta az arany áremelkedését.
Az elmúlt néhány nap kedvező hangulata érezhetően megfordult a részvénytőzsdéken is, a befektetők árgus szemmel figyelik, hogy globálisan már 2 millió ember fertőződött meg a koronavírussal.
Az arany fundamentumai továbbra is erősek, a reálkamatok tartósan alacsonyak maradhatnak, ezért további emelkedés elképzelhető.forrás-erste
A havi GLD ETF alap igen szépen emelkedik a legutóbbi csúcsok felé. A bizonytalanság és a rengeteg ellentmondás még inkább erősíthetik az arany emelkedését.
Csupán 1 dilemma van, mégpedig az amerikai dollár erősödésének jellege. Ami természetesen a legnagyobb aduász, mert még mindig az USD az elszámolási deviza a világban.
Szerintünk ez az a dolog amit szeretnének megdönteni, ami még igen nagy mozgásokat fog eredményezni a piacokon.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Óriási Német Recesszió Előtt

Megosztás, most... Óriási Német Recesszió Előtt, melyet leginkább az autóiparhoz köthető. Ez még egyenlőre nem érzékelhető az EWG-iShares MSCI Német ETF alap heti grafikonján. Német sajtóértesülések szerint az európai gazdaságösztönzési program 10%-át a közlekedési szektorra […]
Translation »