AranyCsillogás Észak-koreai Módra

ETFmustang
Megosztás, most...

AranyCsillogás Észak-koreai Módra, Hidrogénbombát robbantott. Ez igen nagy gond, mert bárkit (bárki ellen) fel tud használni és ez egy olyan nagy bizonytalansági tényező, hogy az arany árfolyamának alakulása, az egekbe mehet.
Így a Heti GLD-SPDR Arany-GOLD ETF alap árfolyama igen kedvező helyzetbe kerülhet. Igaz sajnálatos dolog, hogy egy kezdődő háború miatt! Ezt nem igazán fogja szó nélkül hagyni sem Amerika, sem Oroszország és mellesleg Kína sem.
Na szóval, a heti grafikon egyre jobban visszaadja a kitörési lehetőséget az arany árfolyamában. Ami annyit jelent, hogy aranyvételek alakulhatnak ki, pánikszerűen. Ami az USD és a JPY árfolyamát is erősíthetik. Nem, tudhatjuk, hogy mi lesz ebből, de az biztos, hogy igen nagy bizonytalanságot hozott a piacokra az Észak-koreai hidrogénbomba kísérlete miatt.
Ettől függetlenül igen erősen aranyos emelkedésre számíthatsz, mert ez amit az Észak-koreaiak csináltak, igen nagy gáz!


 


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Német Választások Előtt

Megosztás, most... Német Választások Előtt, és az Észak-koreai feszültségek folyamatában. Hír: Tegnap tartották a német parlamenti választásokat megelőző második televíziós vitát, melyen az 5 kisebb párt vett részt, miután a két fő jelölt vitáját már […]

Translation »