Aranybányász Lehetőség

Megosztás, most...

Aranybányász LehetőségAranybányász Lehetőség.
Aranybányász Lehetőség kezd kibontakozni a GDX-Market Vectors Gold Miners Aranybányászati ETF alap árfolyamának alakulásában. Miért? Ahogy mostanság leginkább az erőd usa dollár miatt, igen nyomott az arany árfolyam.
Amit a heti grafikon mutat, az a jövőre nézve, igen biztató és nyereséges aranybányász lehetőség kibontakozását mutatja. Hogy mi történhet, nem tudom, főleg úgy, hogy decemberre totális kamatemelést várnak a FED részéről.
Talán itt lehet a titok nyitja, ha nem emel kamatot a FED! Ekkor igen intenzív euró vétel alakulhat ki és intenzív nyersanyag és nemesfém drágulást hozhat. Jó rendben ez spekuláció, de bármi megtörténhet! Itt ebben a aranybányászati ETF alapban 36 bányászati céggel találkozhatsz.
A Top 5 cég közel 32%-ban súlyozz az ETF alap teljesítményét. A Top 5 cég a következő: Goldcorp, Newmont Mining, Barrick Gold, Agnico-Eagle és a Franco-Nevada. Ez így rendben is van,. vannak benne ismert és népszerű bányászati vállalatok. Amit a heti grafikon mutat, az igen érdekes, mert egy igen meghatározó támaszon pihen az árfolyam.
Ha ez is sérül, akkor természetesen lehet még csökkenés. De hosszabb távon igen kedvező és nyereséges lehetőségeket mutat a heti grafikon. Javaslat: érdemes némiképp várni és megvenni anno a GDX ETF alapot. Ez természetesen a nyersanyagos illetve nemesfém biztosítási eszközalapokra is vonatozhat igen szorosan. 

GDX.US 2015.11.22. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply