Angol Vételi Nyomás

Megosztás, most...

Angol Vételi Nyomás alatt az LSE tőzsde árfolyamainak alkulása.
Ezt jól mutatja az EWU-MSCI Angol ETF (CUSIP 46435G334) alap heti árfolyamának alkulása is. Igaz ma nincs kereskedés az angol tőzsdepiacon, de azt jól látható, hogy igen erőteljes vételek mutatkoznak az indexben.
Továbbra is azt merjük sulykolni, hogy egy igen jó döntést hozott az angol közösség, azzal, hogy kilépett az EU-ból… miért is, hát leginkább azért, mert a legnagyobb befizető volt, úgy, hogy a németek döntöttek nagyon sok kérdésben. Holott a német gazdaság mérete csupán 4. az EU-ban. Ha ezt tovább folytatjuk a francia, az olasz és a spanyol gazdaság szinte fuldokol a (német) EU felfogás alatt.
Összességében érdemes figyelni az angol részvényekre, és azok indexeire, mert kellemes meglepetések érkezhetnek anno, az elkövetkező időszakokban… Mert a német merev és önző  szemlélet, csupán idő kérdése hogy megbukik. Miért merünk ilyet írni, csupán azért mert anno a görögök belépését ŐK erőltették… és az sem véletlen, hogy folyamatos hiteleket folyósítottak a görögöknek, igaz lehet, hogy rámegy az egész német pénzügyi rendszer de ezt is az EU-n keresztül szeretnék menteni.
Visszatérve az angolokra, mi is az angolok pénzéből mentőztünk, csaltunk és loptunk….no comment! A heti EWU ETF alap árfolyam jelenleg azt mutatja, hogy vételben vannak az angol részvények!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »
Tovább az eszköztárra