Angol FTSE 100 Csökkenés

Megosztás, most...

Angol FTSE 100 Csökkenés

 

Angol FTSE 100 CsökkenésAngol FTSE 100 csökkenés egyre jobban megerősítést nyer. 640 penny alatt tovább erősödhet az Angol FTSE csökkenés. Az ISF -iShares FTSE 100 ETF alap a FTSE 100 Indexet másolja és követi fizikálisan, ami annyit tesz, hogy veszi és tartja a részvényeket.
Sokkal jobban szeretem és mutatom be a fizikális alapokat mint a szintetikust. Mivel a szintetikus ETF alapok a napi változásokat opciós, swap, határidős pozíciókon keresztül képezik le. Azaz nem tartják a másolt és követett index összetevőit fizikálisan, így a szintetikus ETF alapok kockázatosabbak. Sajnos a legtöbb európai szolgáltató ETF alapjai dominánsan szintetikusak.
Akkor most vissza a fizikális FTSE 100 ETF alap várható teljesítményéhez. Top 5 vállalat az indexből: HSBC, Vodafone, BP, Shell,
GlaxoSmithKline. Heti grafikonon jól láthatja, hogy klasszikus az Angol FTSE 100 csökkenés rajzolata. Kék csatorna és a 637 penny-s támasz között van egyenlőre az árfolyam. Aminek a letörésével a vastag zöld emelkedő trendvonalig csökkenhet az árfolyam. Innen jöhet egy pozitív korrekció, mivel úgy tűnik, hogy elég meghatározó ez az árfolyamtartomány, mely a kitörési szintnek is megfelel.
Amennyiben ez a kitörési vonal is megsérül, azaz letörik, akkor már mélyebbeket sóhajtozhatunk, mivel gyengülő ciklusba érkezhet, az Angol FTSE 100 csökkenés. Emelkedésre, ezen szintek megtartása esetén számíthatunk! Érdemes pontosabban és fontosabban figyelni a meghatározó szinteket, azaz a támasz és ellenállási árfolyamtartományokat. Amennyiben szépen a támaszok törésével folytatódik az Angol FTSE 100 csökkenés. Úgy az európai alapokban lévő angol túlsúly, igencsak éreztetni fogja magát az európai alapok teljesítményében.

 

ISF -iShares FTSE 100 ETF

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply