Angol FTSE 100 Csökkenés


Angol FTSE 100 Csökkenés

 

Angol FTSE 100 CsökkenésAngol FTSE 100 csökkenés egyre jobban megerősítést nyer. 640 penny alatt tovább erősödhet az Angol FTSE csökkenés. Az ISF -iShares FTSE 100 ETF alap a FTSE 100 Indexet másolja és követi fizikálisan, ami annyit tesz, hogy veszi és tartja a részvényeket.
Sokkal jobban szeretem és mutatom be a fizikális alapokat mint a szintetikust. Mivel a szintetikus ETF alapok a napi változásokat opciós, swap, határidős pozíciókon keresztül képezik le. Azaz nem tartják a másolt és követett index összetevőit fizikálisan, így a szintetikus ETF alapok kockázatosabbak. Sajnos a legtöbb európai szolgáltató ETF alapjai dominánsan szintetikusak.
Akkor most vissza a fizikális FTSE 100 ETF alap várható teljesítményéhez. Top 5 vállalat az indexből: HSBC, Vodafone, BP, Shell,
GlaxoSmithKline. Heti grafikonon jól láthatja, hogy klasszikus az Angol FTSE 100 csökkenés rajzolata. Kék csatorna és a 637 penny-s támasz között van egyenlőre az árfolyam. Aminek a letörésével a vastag zöld emelkedő trendvonalig csökkenhet az árfolyam. Innen jöhet egy pozitív korrekció, mivel úgy tűnik, hogy elég meghatározó ez az árfolyamtartomány, mely a kitörési szintnek is megfelel.
Amennyiben ez a kitörési vonal is megsérül, azaz letörik, akkor már mélyebbeket sóhajtozhatunk, mivel gyengülő ciklusba érkezhet, az Angol FTSE 100 csökkenés. Emelkedésre, ezen szintek megtartása esetén számíthatunk! Érdemes pontosabban és fontosabban figyelni a meghatározó szinteket, azaz a támasz és ellenállási árfolyamtartományokat. Amennyiben szépen a támaszok törésével folytatódik az Angol FTSE 100 csökkenés. Úgy az európai alapokban lévő angol túlsúly, igencsak éreztetni fogja magát az európai alapok teljesítményében.

 

ISF -iShares FTSE 100 ETF

 

Share

Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

Hozzászólás