Amerikai Pénzügy Diktál

Megosztás, most...

amerikai pénzügamerikai Pénzügy DiktálAmerikai Pénzügy Diktál, vagy csak szeretne. Igen nagy pénzügyi és hatalmi háború közepén vagyunk. Ezt remekül mutatja az XLF-SPDR S&P USA Pénzügyi ETF alap árfolyamának alkulása is. Kőkemény hatalmi harcok vannak a háttérben. Egyre több régió és ország ismeri fel a “gusztustalan” kizsákmányolást. Ami igen különleges háborút folytat és robbanthat ki. Ma a világban semmi másról nincs szó, csupán a hatalmi érdekek megvédéséről illetve átrendeződőséből.
Ebben természetesen a bankok a legnagyobb főszereplők, lásd és olvasd az európai bankok szó szerint sínylődnek. De ezt alá tudja támasztani az XLF ETF alap árfolyamának alakulása is. Mivel igen le van maradva a többi USA szektortól. Az XLF ETF alapban 94 amerikai pénzügyi céggel találkozhatsz.
Ebből is a Top 5 a következő: Berkshire Hathaway, JPMorgen, Wells Fargo, Bank of America és a Citigroup. Jó kis névsor, mely közel 35%-ban befolyásolja az XLF ETF alap teljesítményét. Természetesen ingatlanberuházási cégek is vannak ez ETF alapban, de befolyásoló tényezővel nem rendelkeznek. Nagyon erőteljes a heti grafikonon látható alakzat, amennyiben sikerül a kitörés, akkor igen kedvező nyereségekkel szembesülhetsz. Amennyiben ezen szint megfogja az árfolyamot, akkor igen erőteljes piros színekkel szembesülhetsz. Mert egy igen kemény korrekció is elindulhat lefelé. Fontos és meghatározó napok elé nézhetsz!

xlf-spdr usa pénzügy 2016.07.31. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply