Amerikai IngatlanBiznisz

Megosztás, most...

Amerikai IngatlanBizniszAmerikai IngatlanBiznisz, igen erős és remek lehetőségeket tartogat számodra is. Itt most a VNQ-Vanguard MSCI USA REIT ETF alap lehetőségeivel és némi paramétereivel találkozhatsz.
A heti grafikon egy igen intenzív és erős iparág benyomását mutatja. A klasszikus részvényindexek csökkenést mutatnak, ellenben az ingatlanos cégek kitörés előtti állapotokkal fricskázzák a befektetők orrát!
Ez betudható annak is, hogy igen nagy a bizonytalanság a világban és igen erősen meggondolják a befektetők, hogy mibe is érdemes igazán fektetni.
Te is tudod, hogy valahol az ingatlanok, mindig is egy remek befektetési területnek számítanak, igaz néha ki kell várni a megtérülést, de biztosnak mondható.

A VNQ ETF alapban 150 ingatlanberuházással foglakozó céget találsz.
Ebből a Top 5 ingatlanos cég, a következő: Simon Property, Public Storage, Equity Residential, AvalonBay és a Welltower. Ha ismerős vagy az ingatlanos bizniszben, akkor igen erőteljes cégeket olvashattál. Na szóval a heti grafikon, egy igen kecsegtető kitörési lehetőséget mutat, még úgy is, hogy némi eladó nyomás uralódik a részvénypiacokon.
Kell ennél több?

84 dollár felett további vételek alakulhatnak ki, tehát ezen szint igen meghatározó lehet az elkövetkező napokra, hetekre tekintettel. Igazán csak 80 dollár alatt kell majd anno sziszegni egy kicsit, de ezen szint felett biztonságosnak mondható befektetésnek minősíthető a VNQ amerikai ingatlanbiznisz ETF alap lehetőségei.
Ezt remekül és költséghatékonyan le is tudod kereskedni a Colmex Brókercégen keresztül is. 

vnq-msci usa reit 2016.05.04. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply