Amerikai Hullámvasutak Nagymestere

Megosztás, most...

Amerikai Hullámvasutak Nagymestere, rángatja ide-oda a piacokat.
Az SPY-SPDR S&P 500 ETF alap heti grafikonján is remekül láthatód. Na szóval: A monetáris lazításon túl Trump fiskális élénkítésben is gondolkodik.
Kijelentette: hogy a tőkejövedelmek indexálását és az ezen keresztüli adócsökkentést a kongresszus jóváhagyása nélkül, saját hatáskörben is eldöntheti.
Ettől függetlenül egy ilyen lépésnek valószínűleg jogi következményei is lennének, másrészt ahogy Joe Biden is felhívta rá a figyelmet, gazdaságélénkítő hatása nem lenne, hiszen éppen a legmagasabb jövedelműeknek kedvezne, akiknek kisebb a fogyasztási határhajlandósága, vagyis az adómegtakarításuk nem jelentene jelentős többletfogyasztást.
Viszont egy ilyen adókedvezmény pozitív lenne a tőzsdei befektetésekre nézve. forrás-erste Lehet, hogy igen szépen kedvezni szándékozik a befektetői társadalomnak, de ez oda vezethet, hogy kialakulhat 1 igen nagy korrekciós veszély is. Egyenlőre a heti SPY ETF alap támasza megtartotta az árfolyamot, és innen a héten vételbe fordult. Ebben nagyon nagy szerep van a kommunikációs csatornának is, mert azért nyereséget szeretnének fölözni a befektetők.
A heti grafikon azt meséli, hogy a ferde piros ellenállás lehet a döntő faktor. Mivel ha ezen szintet anno át tudja törni, akkor további emelkedések érkezhetnek. Ellenben, ha ezt a ferde piros ellenállást nem tudja elérni az árfolyam, akkor 1 erőteljes csökkenésbe fordulhat át az amerikai részvénypiac meghatározó indexe.
Ami rántja magával a többi indexeket is!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

You may also like...

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »
Tovább az eszköztárra