Amerikai Céges Álmok

Megosztás, most...

Amerikai Céges Álmok, vágyak, remények, nyereségek vagy csak ígérgetések!? Rendhagyó módon a SPY ETF alapot napi grafikonon szemléltetem, hogy milyen mértékű pozitív, de valahol már józanító Trump bejelentések hatásainak negatív következményeit. Igen az új elnök, valahol egy “Isten Királyságnak” megfelelő államokat fest az USA-ban.
Oké, ez így rendben is lehet egyes szektoroknak és ezen belül cégeknek. Most már csupán arra vagyok kíváncsi, és szerintem ön (te) is, hogy a beiktatás után, milyen változások lesznek az “usában”!?
Mert hogy az biztos, hogy igen nagy felfordulás elé nézünk a új elnök nyilatkozatai után, ezek után csupán az a kérdés, hogy mi az ami át fog jönni  a gyakorlatba a beiktatás után.
Semmi másból nem tudok kiindulni, csupán a technikai múltbéli tapasztalataimból merítve merek bármit is leírni. A SPY-SPDR S&P 500 Index ETF alap a jövőre nézve, technikai oldalról, igen csúnya mínuszokra (csökkenésre) mutat. Ha jól megnézzük  a napi grafikont, akkor remekül láthatjuk, hogy a SPY igen figyelmeztető réseket hagyott maga alatt. Íratlan törvény, hogy a rések idő kérdése és betöltésre kerülnek!
Ez lehet az igazi támpont az elkövetkező napokra, hetekre nézve.
Így ebből kiindulva, egy igen erőteljes korrekcióra lehet felkészülni. Lehet, hogy ez most pesszimistának tűnik, de a “fák sem nőnek az égig”! -és olyan szinten erőteljes pénzügyi öntést “könnyítést” kaptak a cégek, hogy ezen dolgoknak valahol le kell csapódnia. Amennyiben ez így alakul a beiktatás után, akkor egyre jobban érdemes lesz az arany GLD befektetések. A befektetési biztosítások (Unit-Linked) esetében egy igen nagy nyereség realizálása is elérhető a fent említett korrekciós (csökkenő) időszakkal.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply