Amerika Megcsúszhat

ETFmustang
Megosztás, most...

Amerika MegcsúszhatAmerika Megcsúszhat, mert egyre nagyobb a bizonytalanság. Akár gondolhatok itt a választásokkal kapcsolatban is, de az olaj is fontos tényező lehet, és a kamatemelésről ne is beszéljek vagy írjak.
A SPY ETF alap, mely csodálatosan követi az S&P 500 indexet, például arról árulkodik, hogy nagyon erősen itt van az előszobában egy tisztító korrekció. Európában dagad a pénzügyi krízis leginkább Németországban, de nem ez fogja kiváltani a visszarendeződést. Manapság Amerika sem tudja úgy manipulálni az országokat és régiókat, mint anno pár évvel ezelőtt.
Nyereségek csökkennek, költségek növekednek és minden ország túl akarja élni a mostani átrendeződést. Így egyre jobban a saját cégeikre helyezik a hangsúlyt, a foglakoztatás miatt is. Mert tetszik vagy sem, többlet pénzt kell a fogyasztók pénztárcájába rakni, hogy fogyasszanak. Így csökkenhet a cégek nyeresége, ha ténylegesen fenn szeretnének maradni, ami árfolyamcsökkenést idézhet elő. Ami természetesen egy remek beszállási lehetősége tartogat anno.
Most itt a heti SPY ETF alap remekül mutatja, hogy egyre kevésbé adnak többet a részvényekért. Attól függetlenül, hogy a pletykák némely részvénynél igen hatásosan működnek, mely árfolyam-emelkedést válthat ki. Amennyiben a ferde zöld támasz alá érkezik a SPY ETF alap árfolyama, akkor egy igen erőteljes és markáns korrekcióval találkozhatsz.


spy-sp-500-etf-2016-10-06-heti

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Európai Eladások

Megosztás, most... Európai Eladások mutatkoznak a heti EXSA-iShares STOXX Európa 600 ETF alap európai kereskedési felületén. Úgy nem vagy ezen meglepődve, amik mostanság jelen vannak az európai piacokon és hírekben. De azt fontos tudnod, hogy […]

Translation »