Alumínium Befektetési Lehetőség

Megosztás, most...

Alumínium Befektetési Lehetőség

 

Alumínium Befektetési LehetőségAlumínium befektetési lehetőség kezd kibontakozódni az ALUM -ETFS Alumínium ETF alapban. Alumínium befektetési lehetőség, a szűkülő és laposodó csökkenésből illetve az egyre jobb számokat publikáló autó -és repülőgép-gyártási iparból generálódhat.
A folyamatos bővítések, terjeszkedések, megrendelések és eladási számok az alumínium kereslete felé irányulhat, ami árfelhajtó hatású is lehet, és ez az alumínium befektetési lehetőség a nyersanyagpiacon. Technikai oldalról a heti grafikonon kialakuló laposodó alakzatból 80-90%-ban kitörések alakulnak ki. Természetesen ez nem olyan nagy okosság, az igazi dilemma minden esetben, az időpont megfelelő megválasztása. Azaz mikor szálljunk be és mikor zárjuk le az adott befektetésünket.
Mostanság egyre jobb befektetési lehetőségnek tűnik a forintból való külföldi devizaelszámolású befektetések. Mivel a forint gyengülésével 2 oldalról is nyereséget érhetünk el vagy a gyengülő forint kompenzálhat 1 esetleges korrekciót a piacokon. Ma este 20 órakor, azért némi irányt kapnak a piacok a FED bejelentésével kapcsolatban. Ami az alumínium befektetési lehetőség számára is tartogat elmozdulási potenciált és természetesen a forintra is hatással lehet.
Londonban USA dollár, a Xetran pedig euró elszámolású alumínium lehetőség áll a rendelkezésére, továbbá a tokiói tőzsdén Japán jen-ben is. Természetesen érdemes megvárni, hogy az alumínium árfolyam kijöjjön a kritikus tartományokból, azaz 3,56 $ fölé tudjon kerül.
A vastagabb piros ellenállás jelenthet még kritikus szintet az emelkedésre, mivel itt még korrekciózhat. Azonban ezt a szintet áttörve teljesen nyitottá válik az út a következő szintek felé. Célárként a 4,5 $-t lehet egyenlőre megjelölni, ami a mostani árfolyamtól 30-33%-os emelkedésre van. Kitörési szinttől mérve is benne van 18-20%-os drágulás. Stop szinteket a vízszintes és ferde meghatározó szintek alá érdemes helyezni, majd pozitív elmozdulás esetén kötési árfolyam fölé, mely kockázatmentessé teszi az ALUM ETF befektetését.

 

ALUM -ETFS Alumínium ETF

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply