Tovább az eszköztárra

Alapvető USA Nyelések

ETFmustang
Megosztás, most...

Alapvető USA Nyelések az XLP-SPDR USA S&P 500 Alapvető Fogyasztási ETF alapjában. A grafikon remekül mutatja, hogy megállt a fogyasztás emelkedése. Ami igen érdekes így karácsony után!
Na de a a piac az tudja, hogy mi a helyzet, sőt úgy, hogy az egész részvénypiacon negatívabb hangulat uralkodik. Amúgy a fogyasztás igen magas értékeket mutat, leginkább az online vásárlások területén.
Amely cégnek nincs ilyen szolgáltatása, az most igen erőteljesen lemaradt a többiektől. Oké, most egyenlőre negatívabb hangulat uralkodik az alapvető fogyasztási cégek teljesítményét mérő XLP ETF alap árfolyamában.
De azt ne felesd, hogy ezen cégek termékeire minden esetben szükség van és meg fogjuk vásárolni. Csupán némi bizonytalanság alakulhatott ki a heti grafikonon, mely némileg tovább csökkenhet. Akkor alakulhat ki nagyobb hiszti, ha  a ferde zöld emelkedő támaszt is tőri. Komolyan írva, igazán akkor alakulhat ki igazi irány, ha beiktatják az új USA elnököt.

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Eurós Kábulatban

Megosztás, most... Eurós Kábulatban az EXW1-iShares EURO STOXX 50 ETF alap árfolyama. Ami annyit tesz, hogy brutális euró gyengülés hatására, hatalmasat emelkednek az európai meghatározó cégek árfolyamai az export-tényező miatt is. Hasonló dolgokat tapasztalhattál a […]
Translation »