Adóreformos Aranykábulat

Megosztás, most...

Adóreformos Aranykábulat uralkodik a nemesfém piacán. A GLD-SPDR Gold-Arany ETF alap szépen mutatja a biztonsági tényezőt, mert igen erőteljesen lefelé mutat az irány.  A részvénypiac erősödhet a Brexit tárgyalások előtt, míg az USA-ban dönthetnek a szövetségi finanszírozási plafon emeléséről. Kérdés továbbá, hogy a szenátus milyen gyorsan dönt az USA adótörvényeiről, ami lehetővé teszi az adók nagyarányú csökkentését akár már jövő év elejétől.
Ez lendíthet a gazdaságon, ami alapból negatív az aranyra nézve. A nemesfémet ugyanis éppen biztosítékként vásárolják elsősorban a befektetők, ha félnek a gazdasági lassulástól. Így eme hírből kiindulva, amennyiben a feljebb említett hírek másképp alakulnak, akkor lehet igazán számítani az arany emelkedésére.
Addig, amíg ámítják a piacokat a “tökéletesebbnél tökéletesebb” gazdasági tuning lelehetőségétől, addig csökkenésre van ítélve az arany árfolyamának alkulása. A ferde és a vízszintes támaszok szépen mutatják az esetleges parkolási szinteket a gold árfolyamában. Ellenben, ha nem alakulnak úgy a dolgok az USA-ban illetve a Brexites tárgyalásokon, akkor szépen ki is lőhet az arany árfolyamának alkulása.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply