A magyar emberek pénzével

Megosztás, most...

Német felfogás, a magyar emberek pénzéből…..

 

 

 

Magyar emberekSzámít a magyar emberek fogyasztói rétege?
Számít Magyarország felemelkedése, beruházások nélkül?
Számít Magyarország ereje “mezőgazdaság” ?
Számít a magyar emberek 70%-a?
Számít Magyarország tényleges ereje?
…vagy a mi van, jól vegyük el!!!! 

Nincs eurónk, ezt ki lehetne használni szerintemmmmm….
Mihez, és Kinek szeretnénk megfelelni???? -amikor folyamatosan bíráljuk az EU-t?

Államháztartási hiány, valóban igaz mi tudjuk megfizetni és kiegyenlíteni, akkor ha van miből….

azonban ha folyamatosan arra megy a “szigor”, sőt a kisebb vállalkozásokat, sőt a multikat is…nem hiszem, igaz már tápaszatalom, hogy a fogyasztói réteg megfojtása történik, jelen pillanatban…….

….hogyan vár a kormány növekedést???  -ha csak folyamatosan azt lehet érzékelni, hogy elvon….kinek és minek… a kárára, és kinek az előnyére…

…ha bele is gondolsz, ugyan így tesz a német állam, a többi EU-s országgal, sőt a saját gazdaságával is….valamilyen oldalról nagylelkű, a másik oldalról, meg kő kemény meg szorításokat vár el, hogy pénzügyileg jól álljon….

Folyamat.: folyamatos megszorítás-beruházások elmaradása -minimálbér emelés- munkahelyek csökkenéssé- fogyasztás (munkahelyek megszűnése) csökkenése- fekete gazdaság élénküléssé stb…

Ugye senki sem gondolja azt, hogy egy vállalkozó veszteséggel foglalkoztattat, egy alkalmazottat…?

Ugye, kicsit nyissuk ki a szemünket, lehet, hogy ezt sokkon nem merik kiírni,  azonban semmi másról nincs szól, csak a deviza tartalékról…., mivel az teljesen megoldaná a kormány célkitűzéseit, és nem a magyar népét, és a gazdaságát. -hanem a kormányét, sajnos érdekét…. Ezt nem tudják megvalósítani egyenlőre, ezért vannak a megszorítások, amiket természetesen másra  fognak..blaa-blaa mi nem hibáztunk semmiben…!

Beruházások, és könnyítések nélkül….egyszerűen nem lehet fejlődni,….amúgy mire fel tudnánk fejlődni!?  -Őszintén!? Közmunkási  foglalkoztatottság, szép és jó lesz a körzetünk, környezetünk…csak ebből nem lesz fejlődés, mert a költségvetésből van finanszírozva.
Sőt, olyan csekély a fizetés, hogy a  létminimum szükségletét sem fedezi… , akkor a kormány miből vár fogyasztási fellendülését.

Összegzés.:…ha nincs könnyítés, a magán szférában… sőt elvonás van…akkor, ezt úgy hívják, hogy szépen lassssan ki lesz véreztette, a fogyasztói réteg….azért, hogy a  kormányzati  hiány csökkenjen, fel van áldozva…… Magyarországnak annyi, tehát vége..szép lassan, ki van véreztetve … összességében..ha tovább folynak a meg…-

-…szorítások, akkor a magyar embereknek, és gazdaságnak annyi….Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply