80 Tőzsdei ETF Alap

Megosztás, most...

Plus50080 Tőzsdei ETF Alap.
80 Tőzsdei ETF Alap kereskedési lehetőségét biztosítja a Plus+500 online brókercég kereskedési felülete. Kicsit mélyebben megnézve a regisztrációs és kereskedési folyamatokat, igen ügyfélbarátnak, áttekinthetőnek és egyszerűnek mutatkozott az egész rendszer. Amennyiben érdekelnek a tőzsdei ETF alapok kereskedési lehetőségei, akkor ez a 80 tőzsdei ETF alap remek betekintést nyújt a nagyobb befektetések előtt.
Természetesen az ETF alapok mellett devizákkal, részvényekkel, indexekkel és nyersanyagokkal is tudsz kereskedni. Az egyszerűség mellett azt még meg kell említenem, hogy az 5.000 forintos bónusz, teljesen kockázatmentessé teszi a Plus+500 megismerését. Ezt úgy tudod megkapni, hogy a letöltött kereskedési felület jobb felső részében olvasható telefonszám érvényesítésre kapcsolsz, némi adatot kell kitöltened, majd a rendszer mutat két gombot. SMS-ban vagy telefonon kéri a érvényesési kódot.
Ha az SMS-re kapcsolsz és 5 percen belül nem érkezik meg a 3 számjegyű kód (én így jártam), akkor nyugodtan kérd a másik lehetőséget, mely automata lesz és elmondja a beírandó kódodat. Pár másodpercen belül már kereskedhetsz is!
Tehát összességében, itt igen egyszerűen megismerheted a tőzsde csodálatos világának ritmusát. Ami még a Plus+500 mellett szólhat, hogy szinte minden kereskedési adatot mutat a rendszer amikor pozícióba állsz. Értem ez alatt a pocizó méretének összegét, azaz, hogy mekkora összeget fog a rendszer fedezetként levonni a tőkédből, és ez igen nagy segítségnek számít.

Példaképp itt egy egyszerű SPY-S&P 500 ETF grafikon, vételi és eladási gombokkal. Döntésed alapján megveszed vagy eladod és már így el is indítottad a szabad valóságos kereskedési folyamatodat!

További, Javasolt bejegyzések:


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply