Tovább az eszköztárra

6hetes Közösségi Toporgás

ETFmustang
Megosztás, most...

6hetes Közösségi Toporgás jelmezi a SOCL-Global X Közösségi Média ETF alap árfolyamának alakulását. Ez egy igen remek és dinamikus piac, így nem is lehet meglepő számodra sem, hogy ilyen jól tartja magát.
Azaz tartják a részvényesek a részvényüket és így ahogy a címből is kiderül 6hetes közösségi toporgás alakult ki. Ami ellentétes mozgást (divergenciát) idézett elő, ami bármelyik pillanatban hozhat némi keserű spam-okat, eladásokat a piacra.
A 30 dolláros csúcs egyenlőre túl soknak bizonyult, így igen könnyen lefele kacsingathat a közösségi ETF alap árfolyam. Döntő és meghatározó lehet a ferde és vízszintes támaszok szintjei, mert ezen szintek alatt tovább gyorsulhat az esetleges csökkenés.
Ettől függetlenül igen erős és intenzív ez az iparág, technikai oldalról a legalsó emelkedő csatorna támasz felett azért még biztonság van. Ezen szint feletti támasz esetén igen is vételre javasolt a SOCL ETF alap.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Erőteljes Jegybankári Szavak

Megosztás, most... Erőteljes Jegybankári Szavak várhatóak az elkövetkező napokban. Mivel a mai napon elkezdődött a világ vezető jegybankárainak konferenciája Jackson Hole-ban. A piac főként Janet Yellen és Mario Draghi pénteki beszédére összpontosít. Előbbi esetében a […]
Translation »