Vodafone

Vodafone a világ második legnagyobb mobil távközlési vállalata ügyfelek száma alapján a China Mobile mögött. A 10 milliónál több ügyféllel rendelkező Vodafone vállalatok az Egyesült Királyságban, Németországban, az Egyesült Államokban (Verizon Wireless nevű cégben van részesedése), Olaszországban, Spanyolországban, Törökországban és Indiában működnek.
Magyarországi leányvállalata, a Vodafone Magyarország Zrt. a 3. mobilszolgáltató (20,88%-os részesedéssel az előfizetések arányában) a piacvezető T-Mobile és a Telenor Magyarország mögött. SIM kártya körzethívószáma 70. További bővebb információkat a Vodafone magyar nyelvű weboldalán olvashatsz, valamint elemzésekkel-bejegyzésekkel ismerkedhetsz meg itt.

Share

Leírás

A Vodafone telekommunikációs vállalat 103 amerikai ETF alapban van jelen, mely 2,3%-os részvénykitettségnek felel meg, ha azt vesszük, akkor kevésnek is tűnhet.
Itt most az ismertebb ETF alapokkal ismerkedhetsz meg, a kiemelt ETF alapokról elemzéseket-bejegyzéseket olvashatsz. Lejjebb pedig a Vodafone londoni napi kereskedés árfolyamával barátkozhatsz meg.

Ticker Szolgáltató ETF neve %-os súly
IXP iShares S&P Globális 1200 Telekommun. 6,73
EWU iShares MSCI UK 3,14
VIGI Vanguard NASDAQ Nemzetközi Osztalék 2,07
FEU SPDR STOXX Európa 50 1,89
DOL WisdomTree Nemzetközi nagy-cégek osztalékai 1,28
IEV iShares S&P Európa 350 0,91
VGK Vanguard FTSE Fejlett Európa 0,79
IEUR iShares MSCI Európa IMI 0,76
IOO iShares S&P Globális 100 0,69
EFA iShares MSCI EAFE 0,56

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Translate »