Nestlé

NESN-Nestlé, a világon több mint egy milliárd adag Nestlé termék fogy naponta. A vállalat jelenleg 197 országban működik szerte a világon és mintegy 340 000 főt foglalkoztat.
Ez nagyon messze van a Henri Nestlé által a svájci Vevey-ben alapított kis vállalattól. Ezzel együtt a Nestlé továbbra is ugyanazokat az értékeket vallja, illetve híres „fészek“ logóját és székhelyét megőrizte.
További bővebb információkat a magyar Nestlé weboldalon olvashatsz, valamint bejegyzéseket, elemzéseket olvashatsz itt, továbbá csatlakozz a Nestlé csoporthoz itt.

Share

Leírás

Az európai részvények természetesen kevesebb amerikai ETF alapban vannak jelen, ők inkább az Európában forgalmazott ETF alapokban kapnak helyet.
De így is 100 amerikai ETF alapban van jelen a Nestlé, ami 2,1%-os részvényhányadot jelent. A kiemelt ETF alapokról elemzéseket, bejegyzéseket olvashatsz. Lejjebb pedig a Nestlé napi árfolyamának grafikonját szemlélheted.

Ticker Szolgáltató ETF név %-os súly
EWL iShares MSCI Svájc 18,81
KXI iShares S&P Globális 1200 Alapv. Fogyasz. 7,56
FEU SPDR STOXX Európa 50 5,94
VIGI Vanguard NASDAQ Nemzetközi osztalék 3,93
IEV iShares S&P Európa 350 2,87
VGK Vanguard FTSE Fejlett Európa 2,48
IOO iShares S&P Globális 100 Index 2,20
EFA iShares MSCI EAFE 1,78
SCHF Schwab FTSE Fejlett piacok USA nélkül 1,51
VEA Vanguard FTSE Fejlett piacok USA nélkül 1,33Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Translate »