L’Oréal

OR-L’Oréal egy fiatal francia kémikus, Eugène Schueller-től indult. 1907-ben kifejlesztett egy szintetikus hajfestéket, melyet Auréole-nak nevezett el. Schueller a termékeit a francia fodrászoknak árusította először. A férfi 1909-ben létrehozta a Société Française de Teintures Inoffensives pour Cheveux-t, a L’Oréal elődjét. A társaság már ekkor fontosnak tartotta a kutatás-fejlesztést a szépség területén.
A L’Oréal a kezdetekkor három vegyészt foglalkoztatott, ez mára kétezerre nőtt. Később a vállalat a Lancôme és a Biotherm felvásárlásával a testápolás és parfümök specialistájává vált.
További bővebb információt az L’Oréal hivatalos magyar-nyelvű weboldalán olvashatsz, valamint elemzéseket, bejegyzéseket ismerhetsz meg, és ha van véleményed észrevételed a L’Oreal termékekkel kapcsolatban csatlakozz a csoporthoz.

Share

Leírás

L’Oréal csoport a világ legnagyobb francia kozmetikai és szépségápolási cége. Igen népszerű és régi cégcsoportról van szó.
A L’Oreal 89 amerikai ETF alapban van jelen, mely 3%-os részvénykitettséget jelent. Itt most lejjebb néhány ETF alap felsorolását ismerheted meg, melyben jelen van a kozmetikai cég részvénye.
Majd ezen információk alatt a cég árfolyamának alkulását szemlélheted, elemezheted.

Ticker Szolgáltató ETF neve %-os súly
EWQ iShares MSCI Francia 3,58
VIGI Vanguard NASDAQ Nemzetk. Osztalék 3,06
FEZ SPDR EUROSTOXX 50 1,98
KXI iShares S&P Globális 1200 Alapvető Fogy. 1,69
FEU SPDR STOXX Európa 50 1,30
EZU iShares MSCI EMU 1,18
IEV iShares S&P Európa 350 0,61
VGK Vanguard FTSE Fejlett Európa 0,53
IOO iShares S&P Globális 100 0,48Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Translate »