BHP Billiton

A BLT-BHP Billiton Limited és a BHP Billiton Plc kereskedelmi egysége, korábban BHP Billiton néven ismert brit Angol-ausztrál multinacionális bányászati, és energetikai székhelye Melbourne-ben, Victoria-ban, mely Ausztráliában található, és több mint 65 ezer alkalmazottat alkalmaz.
1885-ben alapították az elszigetelt Broken Hill bányavárosban, a világ legnagyobb bányavállalata a 2015-ös piaci értékek alapján.
Leginkább LSE-Londonban kereskednek vele, mely a FTSE 100 indexben is helyet kapott. Bővebb információt a BHP Billiton hivatalos weboldalán olvashatsz, valamint elemzéseket, bejegyzéseket itt.

Share

Leírás

BLT-BHP Billiton egy kettős alapanyagos cég, mivel angol-ausztrál kettősséggel bír. Így a BLT 78 amerikai ETF alapban van jelen, mely 2,2%-os részvénykitettséget jelent, míg a BHP 81 amerikai ETF alapban van jelen a maga 2,6%-os jelenlétével.
Itt most a BLT ETF alapok jelenlétének felsorolásával találkozhatsz, a kiemelt ETF alapokról bejegyzéseket, elemzéseket olvashatsz. Lejjebb pedig a BLT napi londoni kereskedését szemlélheted, és elemezheted.

Ticker Szolgáltató ETF neve %-os súly
PICK iShares MSCI Globális Bányászati 5,10
MXI iShares S&P Globális 1200 Alapanyagos 2,12
EWU iShares MSCI Angol 1,69
DOO WisdomTree Nemzetközi Osztalék pénzügy nélkül 1,30
EFV iShares MSCI EAFE érték alapú 0,59
IEV iShares S&P Európa 350 0,48
VGK Vanguard FTSE Fejlett Európa 0,41
IEUR iShares MSCI Európa IMI 0,39
EFA iShares MSCI EAFE 0,29

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Translate »